Nieuw jaar, nieuwe website

Het begin van een nieuw jaar leek ons een goed moment om onze nieuwe website te lanceren! Het gaf ons gelijk een goede reden om de projecten van de afgelopen jaren opnieuw te bekijken. Wat zijn dat er veel ! Te veel om op onze website te vermelden, dus we hebben keuzes moeten maken. In de aankomende weken zullen we wel steeds meer projecten gaan toevoegen, een goed voornemen voor dit jaar: blijven vernieuwen !

Schuurwoning of hooibergwoning

Op de huidige projectenpagina zijn al een aantal ‘schuurwoningen’ of ‘hooibergwoningen’ te zien. Een leuke landelijke trend, waarvan wij er al een aantal hebben mogen ontwerpen. Een woning, maar met de uitstraling van een schuur. Dit kan bijvoorbeeld een hooiberg zijn, maar een vorm met de eenvoud van een (kap)schuur is ook zeer geliefd op het moment.

Hooiberg als woning

Tegenwoordig worden veel hooibergen herbouwd op plaatsen waar ze vroeger ooit stonden. En niet zelden is het gebruik aangepast aan deze tijd. Een hooiberg kan worden geplaatst als bijgebouw met de functie van berging, praktijkruimte of Bed & Breakfast (B&B), maar ook als woning of zelfs mantelzorgwoning.

Kapschuur als woning

Een kapschuur werd voorheen gebouwd uit praktisch oogpunt. Door de open ruimten en de hoge goot kon er gemakkelijk een tractor onder gestald worden. Kapschuren zien er fraai uit door de mooie gebinten. De kapschuren op de boerenerven worden nog steeds gebouwd in de oorspronkelijke vorm voor het stallen van machines. Maar ook particulieren zijn van de kapschuren gecharmeerd. Er wordt vaker een kleinere versie gebouwd als overdekt terras, carport, berging, hobbyruimte en garage.

Particulieren en bedrijven

Zoals u bij de onze andere projecten kunt zien, werken wij voor zowel particulieren als bedrijven. Dat kan nieuwbouw zijn of verbouw van woningen en bijgebouwen. Denk hierbij aan het realiseren van een aanbouw, opbouw, erker, dakkapel, een interne wijziging of restylen van het pand. Voor de zakelijke markt tekenen we recreatieverblijven, kinderboerderijen, nieuwbouw- en/of verbouwplannen van bedrijfspanden en kantoren. Om het plaatje compleet te maken, bedenken we de prachtigste tuinen voor zowel particulieren als bedrijven. In één van onze volgende blogs zal de diversiteit van ons werk zeker aan de orde komen.
Laat u inspireren door onze projecten !