Woningen

Woningen 

Verbouwen

Een woning moet zo comfortabel mogelijk zijn. Is het huis te klein, dan zou een aanbouw, een dakopbouw, een dakkapel of een erker mooie oplossing kunnen zijn. Wil je alleen esthetisch iets aanpassen, dan geeft een nieuwe keuken, badkamer of een verandering in een gevel dat beetje extra aan je huis. Denk bijvoorbeeld ook aan tuindeuren, zodat het contact met de tuin beter wordt, andere kozijnen met een andere uitstraling, een wijziging van indeling in je woning, of een doorbraak tussen woonkamer en keuken zodat je een open keuken kunt realiseren.

Een grotere verbouwing kan zijn: het verlengen van de woning, een dwarskap plaatsen of een grote aanbouw realiseren. Op deze manier wordt de woning een stuk ruimer.

Elke verbouwing is ingrijpend, zowel een kleine als een grote verbouwing. Wij snappen dat. Omdat je ook nog gewoon in je woning woont, kan dat even heel vervelend zijn. Daarom moet het resultaat precies zijn wat je ervan verwacht hebt !

Nieuwbouw

Een nieuw huis bouwen is vaak een spannend traject. Wat voor type huis wil je, wat is je wensenlijst, welke regels gelden er en wat is je budget ? Daar moeten we allemaal rekening mee houden. Is het uiteindelijke plan haalbaar, of zal er toch bezuinigd moeten worden? Hoe zoek je een goede aannemer en hoe houd je een vinger aan de pols tijdens de bouw? Het zijn allemaal zaken waarbij wij jullie kunnen helpen.

Schuurwoning

Een leuke trend is het wonen in een schuurwoning. Een woning, maar met de uitstraling van een schuur. Dit kan bijvoorbeeld een hooiberg zijn, maar een vorm met de eenvoud van een (kap)schuur is ook zeer geliefd op het moment. Wij hebben er al een aantal van mogen ontwerpen.

Bouwproces

Alle fasen van het bouwproces (verbouw en nieuwbouw) kunnen door ons worden gedaan: schetsplan en definitief ontwerp, omgevingsaanvraag en vergunning, bestek met aanbesteding en bouwbegeleiding, en het tuinplan.

Foto’s

Heb je nog geen duidelijk plan, maar wil je wel vast ideeën opdoen? Kijk dan eens bij onze reeds uitgevoerde projecten op de woningen pagina. Gebruik gerust de filterknoppen voor een gerichte zoekopdracht.